Klantenservice

Betalen & Verzenden

Wilt u graag bestellen in onze webshop en het pakket thuis bezorgd krijgen of bent u woonachtig in een land buiten Nederland of dient de bestelling of de factuur te worden verzonden naar een land buiten Nederland, dan dient u vooraf te betalen, via iDeal.

Onze voorraad aantallen in de webshop zijn beperkt, omdat uw melanges en cadeau’s pas na uw bestelling samengesteld worden. Dagelijks zullen deze weer aangevuld worden.

Gratis verzenden boven de € 25,- in nederland.

Verzenden onder de € 25,-

Brievenbus:

Nederland € 3,95 ( met track & trace)

Pakket:

Nederland € 6,95 ( met track & trace) 2 – 10 kg

België, Luxemburg, Duitsland : € 10,00 (tot 2 kg)

België, Luxemburg, Duitsland : € 15,00 (2 – 5 kg)

*Andere landen op aanvraag.

Retourneren en klachten

U heeft de mogelijkheid om de door u bestelde en door ons geleverde non-food artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen te retourneren zonder opgave van redenen. Thee en andere levensmiddelen kunnen om redenen van voedselveiligheid helaas niet worden geretourneerd.

Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de bijbehorende verpakkingen. U mag de artikelen slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u de artikelen wenst te behouden. Als u van uw retourrecht gebruik wilt maken, dan dient u de producten met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking te retourneren.

De geretourneerde artikelen, inclusief eventuele door ons in rekening gebrachte verzendkosten bij een volledige retournering van uw bestelling, worden bij vooruitbetaling zo spoedig mogelijk (binnen 30 dagen) terugbetaald. De verzendkosten en het risico van het retourneren zijn voor uw rekening.

Uw bestelling wordt uiteraard met de grootst mogelijke zorg afgehandeld. Mocht u onverhoopt een klacht hebben over de door ons geleverde artikelen, bijvoorbeeld omdat wij een fout hebben gemaakt en/of er iets mis is met de geleverde artikelen, dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk van u.

Wat er ook aan de hand is, u wilt iets retourneren of u heeft een klacht, neem altijd eerst even contact met ons op, voordat u zelfstandig actie onderneemt. Samen met u proberen wij de voor alle partijen meest gunstige oplossing te bereiken. Wij willen u uiteraard graag weer als tevreden klant terugzien!