Proef & Doe Atelier

Mix & Match Tea Tasting 

Een jamsessie is een min of meer spontane, onvoorbereide vorm van muzikaal samenspel, meestal in het jazzgenre of aanverwante pop genres als hardrock, blues en rock. Dit gaan wij met thee doen.. jammen. Ook ontzettend leuk voor kids.

  

Samen gaan we nieuwe melanges uit vinden met diverse soorten basis thee en keuze uit heel veel verschillende kruiden, gedroogd fruit en specerijen.(biologisch, zonder toevoegingen, puur natuurlijk)
In combinatie met tasting, proeven van thee en diverse lekkernijen o.a. gemaakt met thee, zowel zoet als hartig gaan we ontdekken wat dit met de smaak van de thee melanges gaat doen. Kijken wat jouw zintuigen je vertellen en natuurlijk ook leuk om te horen wat het bij de ander doet.  Deze workshop kun je boeken bij jou thuis of in het Atelier met een groep van min. 5 personen tot max. 8 personen.
Kosten zijn 15,00 p.p.  Duur van de workshop 2 – 2,5 uur.
Aanvraag per e-mail info@bijdethee.com

 

Proef, Doe & Beleef – Kookworkshop – KoKen met thee!

Wist je dat je met thee ook kunt koken & bakken?  Heerlijk gezonde hapjes, zowel zoet & hartig. Weer eens iets anders voor op een feestje, speciale gelegenheid of als gezond tussendoortje. Lijkt het je leuk om een keer samen met mij te kokkerellen, dan kun je deze workshop met een groepje van 4-6 personen boeken bij jou thuis. Kosten 25,00 p.p.  inclusief materialen en producten. Duur van de workshop 2 – 2,5 uur.

Aanvraag per e-mail info@bijdethee.com