Ons verhaal

BijdeT & Ik

Ik ben Selma Vrinds, gek op thee en chocolade. Maker van het product label Bijdethee. Mijn bedrijf is ontstaan uit een passie voor styling, eten & drinken, ondernemen, vernieuwing en voornamelijk creatief bezig zijn. Hiermee creëer ik nieuwe dingen en geef graag advies. Heb je vragen of wil je meer info, bel of mail me gerust.

Thee op maat!

Mixen & Matchen op smaak, geur en kleur dat is de kracht van Bijdethee. Zo kun jij bij mij in de winkel je favoriete thee melange samenstellen. Alle kruiden, fruit en specerijen zijn biologisch en de basis theesoorten ook.  Alles wordt gemaakt op natuurlijke basis, geen E-nummers en zonder smaak-zoet of kleurstoffen. Een deel van de melanges die ik in de loop der jaren heb gemaakt staan in de webshop.

Smaak & Cadeaustyling

Mijn passie voor styling kan ik kwijt in het maken van leuke cadeauartikelen. Waar ik zelf het product, de verpakking en de labels voor ontwerp. Ieder Bijdethee product bij mij in de winkel wordt met liefde en passie gemaakt dat het als cadeautje gegeven kan worden aan een ander of jezelf. #theewatkunjedaarallemaalmee

BijdeT Mix & Match Store 

Een winkel gevestigd in een van de leukste 013 straatjes in het Dwaalgebied van Tilburg. Waar ik mijn product label Bijdethee ontwikkel en verkoop, thee op maat maak, daarnaast ook nog heerlijke Chocolade, Cannoli’s  en leuke cadeau artikelen verkoop. Tevens bied ik hier ook producten aan van Makers / Ontdekkers gemaakt met passie, essentie en een verhaal.

Ben jij een Maker / Ontdekker van een mooi product of label? Kijk dan even bij onze pagina Makers & Ontdekkers.

In opdracht

Samengestelde pakketten, cadeaus, bedankjes, etc. Neem gerust contact op en samen kijken we wat ik voor je kan betekenen.

Private label & Wederverkoop

Heb jij interesse om mijn thee soorten te schenken of te verkopen in jouw bedrijf? Of wil jij je eigen thee op maat? Neem dan contact met mij op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Samenwerkingen met Bijdethee;