Ons verhaal

 

Bijdethee & Ik

Smaak & Conceptstyling

Mijn bedrijf is ontstaan uit een passie voor styling, creativiteit & vernieuwing, maar ook het genieten van het boergondische leven en de gezelligheid van een drankje en lekkernij. Mijn motto’ No Nonsens’ staat voor mij voor laagdrempelig, voor ieder en lekker gewoon. Naast mijn bedrijf “Bijdethee” ben ik “Selma Vrinds” ook werkzaam als Stylist in interieur, winkel & Concept styling. Ik ben begonnen met de winkel  “Bij de Thee” met o.a.  thee & cadeau artikelen, omdat ik graag mijn eigen label wilde ontwikkelen ben ik verder gegaan met mijn atelier. Ik vind het erg leuk om steeds nieuwe melanges & producten te ontwikkelen voor mijn Shop in Shop locaties en mijn eigen Label producten voor de webshop.  Ik houd graag zelf alles in eigen hand om de kwaliteit van mijn producten te waarborgen en mijn producten uniek te houden.  Een gedeelte van deze producten die ik maak vind je hier in de webshop en in de Concept Stores.

Conceptstyling, mijn passie voor styling kan ik kwijt in het maken van leuke cadeauartikelen. Waar ik zelf het product, de verpakking en de labels voor ontwerp. Ieder product bij mij in het Atelier wordt met liefde en passie gemaakt dat het als cadeautje gegeven kan worden aan een ander of jezelf. Wist je dat we veel van onze theesoorten, kruiden en specerijen gebruiken in onze producten? Zoals de diy siroop flessen, Tea Shooters, bad thee, etc. Deze producten vind je vnl in de Concept Stores.

Smaak, hiervoor gebruik ik mijn creativiteit en kennis om steeds weer vernieuwende thee melanges te creëren van alle thee soorten, kruiden, fruit en specerijen die ik inkoop. Inmiddels heb ik meer dan 100 soorten melanges ontwikkeld en een aparte kinderlijn. Deze zijn ook samen met mij door kinderen samengesteld.

Thee op maat! Alle kruiden, fruit en specerijen zijn biologisch en de basis theesoorten ook.  Alles wordt gemaakt op natuurlijke basis, geen E-nummers en zonder smaak-zoet of kleurstoffen. Een deel van de melanges die ik in de loop der jaren heb gemaakt staan in de webshop van bijdethee.com.

In opdracht, Samengestelde pakketten, cadeau’s, bedankjes, etc. Neem gerust contact op en samen kijken we wat ik voor je kan betekenen.

Concept Stores waar je de producten kunt vinden van Bijdethee;

-Winkel vol Winkeltjes in Utrecht, https://winkelvolwinkeltjes.nl/

– Onshomemade in Hellevoetsluis, https://www.ons-homemade.nl/

– In ‘t Wild Rotterdam, https://intwild.com/