Ons verhaal

Bijdethee Atelier

Smaak & Cadeau styling

Mijn bedrijf is ontstaan uit een passie voor styling, creativiteit & vernieuwing, maar ook het genieten van het ‘( B )Oergondische leven’ en de gezelligheid van een drankje en lekkernij. Mijn motto ’ No Nonsense’ staat voor mij voor laagdrempelig, voor ieder en lekker gewoon. Na jaren gewerkt te hebben thuis in de horeca en als Stylist in interieur, winkel & Concept styling,  drie jaar een winkel met thee & cadeau artikelen te hebben gehad in Dongen, ben ik aan mijn nieuwe avontuur Bijdethee Atelier begonnen. Ik vind het erg leuk om steeds nieuwe melanges & producten te ontwikkelen voor collega ondernemers, mijn shop in shop locaties en mijn eigen Label producten voor de webshop natuurlijk.  De vraag werd hier steeds groter in en daardoor werd ik helaas beperkt door de winkel en werk ik nu heerlijk in mijn Proef, Doe & Shop Atelier ruimte aan huis. Ik houd graag zelf alles in eigen hand om de kwaliteit van mijn producten te waarborgen, mijn producten uniek te houden. Hierdoor kan ik zoveel mogelijk op wens creëren.

Mijn passie voor styling kan ik kwijt in het maken van mooie, gezellige & heerlijke cadeau artikelen. Waar ik zelf het product, de verpakking en de labels voor ontwerp. Ieder product bij mij in het Atelier wordt met liefde en passie gemaakt dat het als cadeautje gegeven kan worden. Wist je dat we veel van onze theesoorten, kruiden en specerijen gebruiken in onze producten ? Zoals de diy siroop flessen, likeuren, spelt & boekweit flessen.. Geschenken samenstellen..

Mijn creativiteit gebruik ik om steeds weer heerlijke thee melanges te creëren van alle thee soorten, kruiden, fruit en specerijen die ik inkoop. Inmiddels heb ik meer dan 100 soorten melanges ontwikkeld en een aparte kinderlijn. Deze zijn ook met een kinder test team samengesteld.

Thee op maat. Alle kruiden, fruit en specerijen zijn biologisch en vele basis theesoorten ook. Alles wordt gemaakt op natuurlijke basis, geen E- nummers en zonder smaak – zoet(suiker) of kleurstoffen. Op verzoek (indien mogelijk) maak ik ook melanges op maat. Een groot deel van de melanges die ik in de loop der jaren heb gemaakt staan nu in de webshop in een nieuw concept. Mixen & Matchen is mijn ding en daarom heb ik een concept neergezet dat je zelf kunt bepalen hoe jij je thee wilt drinken. Mix & Match jouw favoriete thee, hoe doe je dat ? Kies twee zakjes melange en een zakje basis thee. Met een zakje basis thee kun je twee verschillende thee melanges maken. Of kies een van de heerlijke thee melanges die ik voor je heb samengesteld. De unieke theemelanges die niet in andere soorten kunnen, worden op 75 gram gemaakt. Wil je een bepaald ingredient niet in een melange hebben dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Proef & Doe Atelier, hier geef ik proeverijen en workshops, die ik ook samen met collega ondernemers geef in mijn Atelier. Om samen weer nieuwe dingen te ontdekken en mogen te ervaren. Workshop

Of geniet van onze  heerlijke Tea & Tasting, want koken en bakken is ook een van mijn favoriete bezigheden.  Tijdens deze sessie ga je 2 uur heerlijk proeven van hapjes en zelf je eigen thee melanges samenstellen. Je beste samengestelde mix krijg je aan het einde in een zakje mee naar huis. Tea Tasting

Een eigen thee schenken! ‘Onze opdrachtgevers schenken graag hun eigen kopje thee. “Bijdethee is goed in het opzetten van uniek, nieuwe theelijnen voor haar klanten, waar steeds meer vraag naar is”. Ik denk hierbij niet alleen na over de smaak, styling, maar zeker ook dat het aansluit bij jouw bedrijfs concept. Lees verder onder Private label

Vind je het niet fijn om via de website te bestellen, wil je graag iets op verzoek gemaakt hebben of vind je het gezelliger om even langs te komen ? Dan ben je van harte welkom in het Atelier van .. Bijdethee. Kijk voor onze inloop tijden even onder Contact . Iets niet gevonden ? Durf gerust te vragen en neem contact op.

Ik zie of hoor je graag!

Lfs Selma